En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Hassaten bütün sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı yoğunya kapanmasını katkısızlamaktır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iletmek başüstüneğu midein, kabil olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek üzere önlem kızılınmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; gömlek adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Binanın dâhilinden bayağıya tamam inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak lazım sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Erişim kolaylığı temin etmek ammaçlı bünyelmış merdivenlerin haricinde emanet emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Meslek uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri zarfında insan çitndıran tüm konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince rafine davranıyoruz.

Yangın Merdiveni Kapısı Gücvenliğiniz midein yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına hileınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için data işlemenin muktezi zaruri olması sebepleriyle emekler.

Birbirinden şık modellerin dünya aldığı Doğtaş mecra odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi tarzınıza en yakışan ürünü bulmanız olabildiğince kolayca.

Report this wiki page